mBIT Coach Training

Voor -persoonlijk- leiders, leidinggevenden en adviseurs.

In 4 dagen leren we je de mBIT methodiek toe te passen in je huidige manier van leiding geven, het nemen van besluiten en adviseren. Je ontvangt daarna een erkend certificaat afgegeven door mBIT International.

Voor wie is mBIT Coach training?

Voor iedereen die met mensen werkt en waar het nemen van besluiten een rol speelt. mBIT gaat over de manier waarop we besluiten nemen.

De mBIT methodiek is om die reden in te zetten op elk gebied. Het beoogde resultaat wordt bereikt door de intelligenties in Hoofd, Hart en Buik te laten samenwerken en uit te lijnen.

Na afloop van de training ben je in staat om, de verschillende breinen te laten samenwerken. Je klant -en jezelf- worden hiermee ondersteunt, om een mooier, authentieker, wijzer en zinvoller leven te leiden.

Hoe ziet de 4 daagse training er uit?

Tijdens de 4-daagse mBIT coach training, word je opgeleid tot een volledig gecertificeerd mBIT Coach.

Tijdens de 1e dag nemen we je mee op een reis die dieper ingaat op de wetenschappelijke achtergrond in combinatie met wat ze 1000-en jaren geleden al deden en leren we je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren. Om dan vervolgens in dag 2, 3 en 4 op een zeer interactieve manier je de technieken te leren die je uiteindelijk in staat stellen om bij jezelf en je klanten de drie intelligenties te integreren en uit te lijnen.

Naast het behalen van de internationale certificering;

  • Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen;
  • Ontdek je hoe je ‘Buik’, ‘Hoofd’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuitie en betere besluitvorming;
  • Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten;
  • Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt.
  • Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.
  • En  nog zo veel meer….`

Inhoud Training

4 daagse training

  • Lunch
  • Koffie/thee
  • Gezonde snacks

Erkend certificaat mBIT international

Omgeving ’t Gooi

25, 26, 27, 28 juli 2022
Voor andere data zie agenda.

€ 1195,00 (ex.btw)

‘Ik hou van dingen simpel maken’

‘Ik hou van dingen simpel maken’

email

info@simonvanmeteren.nl

Telefoonnummer

06-23098464

SOCIALS